Webdesign voor effectieve en vindbare websites

Wil jij een website laten maken dat niet alleen mooi is, maar ook vindbaar en effectief? Wij ontwerpen en bouwen effectieve, resultaatgerichte èn mooie websites die gevonden worden en die jou helpen bij jouw marketing en communicatieactiviteiten. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

> Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Visualisatie van de visie dat de website het middelpunt is van alle marketing- en communicatieinspanningen

Mijn visie

De website is één van de, zo niet belangrijkste, online marketing- en communicatietool voor jouw onderneming. Met je website ben je 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor (potentiële) klanten. 

Daarom staat bij ons de website centraal met daar omheen verschillende offline en online marketing- en communicatiemedia. 

> Meer weten?

Webdesign oplossingen

Website fix

Je hebt al een website en bent best tevreden. Maar je denkt dat het nog beter kan? En jouw budget is beperkt? Dan is deze voor jou.

> Bekijk de speciale pagina

Neem contact met me op

Website template

Met een kleiner budget toch een nieuwe resultaatgerichte en effectieve website? Dan is deze voor jou.

Neem contact met me op

Custom website

Ga je voor maximaal rendement en groei? Wil je een resultaatgerichte en effectieve website dat volledig op jou is afgestemd? Dan is deze voor jou.

Neem contact met me op

Resultaten behalen

Een mooi webdesign voor een website is … wel … mooi. Maar wat als hij alleen maar mooi is en niet bijdraagt aan de resultaten? Heb je er dan echt wat aan? Wij vinden van niet. Daarom combineren wij mooi met effectief. Want wij vinden dat jouw website resultaten moeten behalen zoals onder meer het genereren van leads of het draaien van directe omzet. Hoe we dat voor jou doen?

 • Design thinking proces
 • User research
 • Usability test
 • 5 seconden test
 • Analytics
 • Expert review
 • Heuristische evaluatie
 • A/B test
 • Customer journey / touch point analyse
 • Concurrentieanalyse
 • SEO onderzoek voor een uitstekende vindbaarheid

Benieuwd wat ze allemaal betekenen en hoe we ze voor jou kunnen inzetten? Neem contact met ons op of lees er meer over op onze speciale pagina.

> Lees hier meer over

Een afbeelding van een podium met de winnaar op de hoogste trede

Expert review van je website voor maar €45

Haal meer rendement uit jouw website. Verlies geen leads en klanten meer. Maak jouw website effectiever met een expert review.

Vraag hier een expert review aan

UX/UI

Wat is UX?

UX staat voor User Experience. Of, in het Nederlands, voor gebruikerservaring. En garandeert (mits goed gedaan) een webdesign waar jouw ideale klant optimaal bedient wordt.

Het vakgebied van UX omvat vele verschillende disciplines. Maar het beste is UX te omschrijven als “het ontwerp achter het visuele ontwerp”. Daarmee wordt bedoeld de structuur (waaronder stroomschema’s, wireframes)

Wat is UI?

UI staat voor User Interface. Soms ook wel als GUI, Graphical User Interface. In het Nederlands veelal het visuele ontwerp (hoewel dit net iets te eenvoudig gesteld is).

De layout met al zijn interactiemogelijkheden die jou als gebruiker in staat stellen een taak te volbrengen. Maar ook het visuele ontwerp van, bijvoorbeeld, een website.

De één kan dus in principe niet echt goed zonder de ander. Voor een succesvolle en effectieve website ben je daarom beiden nodig. Het UX proces garandeert dat je bewust hebt nagedacht over je bezoeker en online klant. Want daar doe je het immers voor.

> We vertellen je hier graag meer over

Foto van een schetsboek en Post It memo's als visualisatie van UX/UI Design

Webdesign

Oke. Uiteindelijk wil je natuurlijk ook een visueel aantrekkelijk webdesign voor je website. Logisch. Daarom combineren wij dat wat nodig is om jouw doelstelling en resultaat te behalen met visuele schoonheid. Daarbij houden we uiteraard ook rekening met jouw mobiele bezoekers. Al onze websites zijn responsive.

> Meer weten? Maak een afspraak voor een kop koffie

Effectieve techniek

Wij bouwen al onze effectieve websites in WordPress. Grote namen als BBC America, Disney, Sony Music en vele anderen gebruiken WordPress ook voor hun website. Wie zijn wij dan om het platform in twijfel te trekken.

Omdat wij al onze websites in WordPress bouwen hebben wij veel ervaring en dat is goed voor jou. Want je zit dan met de beste aan tafel.

> Meer weten? Maak een afspraak voor een kop koffie

Schermafbeelding van de back-end van WordPress

Nieuwe of bestaande website

Nieuwe website ontwerpen en bouwen of een bestaande website aanpassen?

Dus je hebt al een website, maar die levert niet op wat je er van verwacht? Tijd voor een nieuwe! Leuk. Doen we graag voor je. Maar … is een nieuwe echt nodig?

Soms kunnen we met een paar aanpassingen jouw WordPress-website afstemmen op jouw doelen èn die van jouw bezoekers. Om zo tot een effectieve website te komen. Wees dan eerlijk: is investeren in een nieuwe dan verstandig? Waarom ik je dan geen nieuwe aanbied? We werken voor jou en willen dat zo optimaal doen. We willen namelijk dat je echt geholpen wordt. We zien je namelijk graag weer terug.

Custom webdesign of een template

De andere keuze die je hebt, als je kiest voor een nieuwe website, is het laten ontwerpen van een custom webdesign, of het gaan gebruiken van een template dat wordt aangepast naar jouw huisstijl.

> We vertellen er graag meer over

Monitoring en onderhoud website

Monitoring voor een effectieve website

Nadat je website is gebouwd begint het pas echt. Tijd om hem te presenteren aan de wereld, en dus je (potentiële) klanten. Je laat hem los in de wereld. Maar ondertussen houd je hem wel goed in de gaten (bv. via de analytics en de feedback van mensen). Kunnen de bezoekers echt vinden wat ze zoeken? Ronden ze de taken die je voorzien had ook echt af? Allemaal vragen die een goede monitoring van je website kan beantwoorden.

> Met beiden kunnen we je volop helpen

Schermafbeelding van Google Analytics
Schermafbeelding van de back-end van WordPress

Onderhoud voor een up to date en veilige website

Omdat een website een levend iets is, is er onderhoud nodig. Plugins die geupdate moeten worden, maar ook de website zelf. Want ook jouw klanten staan niet stil. Je moet bijblijven.

> Lees hier meer over onderhoud en support

SEO

Vindbaarheid in de zoekmachine

Online vindbaar zijn is belangrijk voor het succes en effectiviteit van jouw website. Naast het ontwerpen en bouwen van jouw website, verzorgen we ook zoekmachineoptimalisatie voor een optimale vindbaarheid. Tijdens het ontwerp en de bouw houden we rekening met de technische kant. Maar we kunnen je ook helpen met de contentzijde ervan. Zoals zoekwoorden en de serp.

> Maak kennis en ontdek wat we voor je doen

Jouw webshop en e-learning oplossingen

Webshops

Webshops zijn er in alle soorten en maten. Wat je ook wilt, bij ons kun je ook terecht voor het ontwerp en de bouw van jouw webshop, of dat nu binnen je huidige site is, of bij een nieuwe.

> We gaan graag met je in gesprek

E-learning

Naast webshops bieden we ook een compleet e-learningsysteem waarmee je jouw kennis kunt delen. Creëer en verkoop jouw online cursus, training of programma,

 • Bied jouw klant een extra oplossing voor zijn of haar probleem
 • (Be)vestig jouw status als expert
 • Creëer een extra bron van inkomsten

> Lees meer op de speciale website

Voorbeeld webdesign

Veel gestelde vragen over resultaatgerichte en effectieve webdesign

Waaraan moet een goede website voldoen?

Een goede website voldoet aan de volgende zeven user experience factoren:
• Nuttig
• Toegankelijk
• Gewild
• Geloofwaardig
• Vindbaar
• Bruikbaar
• Waardevol

Kan ik mijn bestaande website laten verbeteren?

Ja! Je bestaande website is een mooi startpunt om jou online vooruit te helpen. In veel gevallen kun je een bestaande website naar een hoger niveau tillen waardoor deze resultaatgerichter en effectiever wordt. Vooral prettig als je budget wat kleiner is.
Wil je echter het maximale uit je website halen, dan is een nieuwe in veel gevallen wel aan te raden. Zeker als je website al wat jaren oud is. Technieken gaan namelijk snel en designs dateren.