Veilig en up to date

Onderhoud & support voor een succesvolle website uit handen geven? Je hebt een (nieuwe) website waar je zeer tevreden over bent. Hij rendeert en je voelt je er thuis bij. Maar het onderhoud van de website vind je iedere keer toch weer een opgave? Dan nemen wij dat jou uit handen.

> We vertellen je graag meer over onze onderhoud & support-oplossingen

Onderhoud & support

Content aanpassen en toevoegen

Het aanpassen en toevoegen van content (teksten, afbeeldingen en video’s) is geen gecompliceerde taak. Maar wel één die tijd kost en daarom vaak blijft liggen. Daarnaast wil je ook graag een aantrekkelijke pagina layout wat nog meer hoofdpijn oplevert en tijd kost.

Wij hebben de kennis, ervaring en inzicht om dit voor jou uit handen te nemen en voor jou te verzorgen. Daarmee hou jij ineens tijd over voor de echte belangrijke zaken.

> We vertellen je hier graag meer over

Onderhoud & support: content

Onderhoud & support

Updates uitvoeren

Het uitvoeren van updates van gebruikte plugins en WordPress is op zich ook geen gecompliceerde handeling. Maar meer dan eens veroorzaken die updates nieuwe problemen. Soms botst een update ineens met een andere plugin waardoor je website ineens niet meer werkt of niet meer toegankelijk is.

Voor het uitvoeren van updates voor plugins en WordPress hebben wij een proces waarbij we conflicten voorkomen zodat je website er altijd goed uit blijft zien en bereikbaar blijft.

> We vertellen je hier graag meer over

Onderhoud & support

Onderhoudsoplossingen die zorgen voor rust in de kop

Aansluitend op jouw wensen leveren wij maatoplossingen voor onderhoud & support voor jouw website. Dat scheelt jou tijd èn frustratie. En omdat je een expert inhuurt weet je zeker dat het ook goed gebeurt binnen een korter tijdsbestek waardoor het je per saldo minder kost (want jouw tijd kun je nu productief inzetten).

  • Periodiek backuppen van je site (iedere dag, iedere week of maand)
  • Perodiek uitvoeren van updates van plugins en WordPress
  • Support bij het wijzigen en toevoegen van content

> Vraag naar onze onderhoud & support-oplossingen