Help anderen (en jezelf). Bied een short-cut naar persoonlijke en professionele groei

Als specialist zit jij op een berg aan kennis en ervaring die je door de jaren heen hebt verzameld. Die kennis en ervaring gebruik jij om iedere dag je werk te doen. Voor jezelf of voor een werkgever. Maar je kunt er nog iets anders mee doen: iemand helpen groeien! Jouw expertise is namelijk zo waardevol dat deze als short-cut dient voor anderen voor hun persoonlijke en/of professionele groei. Goed voor hun, goed voor jou. Hoe? Ik vertel je er meer over.

Online programma

De afgelopen jaren heeft online leermarkt al een enorme groei doorgemaakt. Die groei zal verder blijven doorgaan tot $1 biljoen in 2027, nu is de markt goed voor $250 miljard (Bron: https://www.gminsights.com/industry-analysis/elearning-market-size).

Dus het is geen verrassing dat veel specialisten en ondernemers (waaronder jouw collega’s) ook de voordelen zien van een eigen online programma en online leeromgeving. Het voegt namelijk een extra product (en dus verdiensten) toe aan hun aanbod (iets wat in deze tijden erg prettig is) en het is ook nog eens schaalbaar. Je kunt daarnaast non-lineair en a-synchroon ‘les geven’ en zo sterk je eigen tijd bepalen. En dat geldt ook voor jouw deelnemer die zelf het moment en de locatie kan uitkiezen om de informatie tot zich te nemen. En dat vinden ze fijn.

Natuurlijk ben ik een beetje bevooroordeeld als ontwikkelaar van online leeromgevingen die klanten succesvol helpt met de techniek en daarnaast ook als gids fungeert bij het volledige ontwikkel en lanceerproces. Maar de cijfers liegen er niet om. Wat of hoe je online ook zoekt, de verwachting is overal die van een stijgende trend en groei. En dat biedt kansen.

Maar, de tijd van het even snel een cursus in elkaar knutselen is wel voorbij. Dus om die kansen volledig te benutten zul je het goed moeten aanpakken.

Subsidie wordt korting

Verschillende provincies bieden verschillende subsidies aan om jou financieel te helpen bij het maken van een investering gericht op (digitale) groei. Veel van die subsidies zijn helaas door succes inmiddels alweer gesloten (check altijd bij je provincie of gemeente of er toch nog subsidies zijn). Dus sta je met lege handen.

Waarschijnlijk was je helemaal niet bewust van die subsidies waardoor je er ook nooit aan hebt gedacht. En nu is het te laat. Toch niet helemaal. Want ik ga jou helpen. Ik bied jou namelijk een soort van subsidie, want ik vind het belangrijk dat jouw kennis en ervaring beschikbaar komt zodat je anderen verder kunt helpen groeien.

Tijdelijke kortingsactie

Gedurende de hele maand september* krijg je 10% korting op een door mijn gebouwde online leeromgeving (met of zonder marketing website). Je kunt kiezen uit pakket 1: start, pakket 2: compleet en pakket 3: ontzorgd. Ook geldt deze korting voor offertes op maat.

Dit zijn de pakketten:

Pakket 1: Start

Een complete online leeromgeving met betaalafhandeling. O.a.:

 • Bouw leeromgeving op jouw (sub)domein
 • Koppeling met webshop (Woocommerce)
 • Inclusief instructie en ondersteuning en excellente nazorg

Pakket 2: Compleet

Een (marketing) website plus een complete online leeromgeving. O.a.:

 • Bouw leeromgeving op jouw (sub)domein
 • Koppeling met webshop (Woocommerce)
 • Inclusief instructie en ondersteuning en excellente nazorg
 • Inclusief (marketing) website (Ontwerp en bouw)
 • Inclusief koppeling met e-mailmarketing

Pakket 3: Ontzorgd

Complete leeromgeving met website en veel extra’s. O.a.:

 • Bouw leeromgeving op jouw (sub)domein
 • Koppeling met webshop (Woocommerce)
 • Inclusief instructie en ondersteuning en excellente nazorg
 • Inclusief (marketing) website (Ontwerp en bouw)
 • Inclusief koppeling met e-mailmarketing
 • Inclusief ontwerpen voor social media images
 • Ondersteuning bij e-mailmarketing
 • Plaatsing van jouw lesstof (tekst en video)

BONUS!

6 maanden toegang tot de memberomgeving met o.a. het ontwikkel en lanceerprogramma zodra deze beschikbaar komt (is nu nog in ontwikkeling).

> Lees hier meer over de bonus

* Geldt voor alle in september 2021 getekende offertebevestigingen

Geïnteresseerd in de actie?

Eigenaar Created by Design, online leeromgevingen

Neem contact met mij op voor een afspraak.

Neem hier contact met mij

Je kunt me ook mailen op contact@createdbydesign.nl, bellen of appen naar ‭06 18 81 29 42‬ of je gebruikt de widget rechtsonder om contact met me op te nemen. Easy peasy.

FAQ

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze actie

Van wanneer tot wanneer loopt deze actie?

Deze actie begint op 1 september en eindigt op 30 september.

Wat zijn de voorwaarden voor deze actie?

Om aanspraak te maken op de korting moet de offerte in september getekend zijn. En daarnaast moet de opdracht binnen afzienbare tijd van start kunnen gaan. Binnen ongeveer een maand na tekening moet aan de opdracht begonnen kunnen worden.

Zijn er extra kosten?

De offerte waarin de korting wordt meegenomen zijn alle kosten die er zijn, tenzij er meerwerk plaatsvindt of extra wensen zijn. Vooraf wordt dat altijd gecommuniceerd.

Categorieën: Actie en Online leeromgeving