Ben je op zoek naar een complete online leeromgeving waarin jij jouw lesmateriaal en programma in onder kunt brengen en kunt aanbieden aan jouw klanten? En wil je gezien de huidige tijd de kosten in de hand houden? Dan heb ik een mega mooie oplossing voor je. Lees vooral door. Want er is meer.

De aanbieding, jouw voordeel

Met deze aanbieding bouw ik voor jou een online leeromgeving op een nieuwe (sub)domein dat van jou is. Je kunt daarbij makkelijk een koppeling aanbrengen tussen je huidige website en deze nieuwe online leeromgeving met webshop en koppeling met Mollie.

Hiernaast plaats ik 1 cursus met maximaal 10 lessen. En vervolgens lever ik het geheel werkend aan je op inclusief administrator rechten zodat jij er verder mee kunt. Èn leg ik je uit hoe je er mee kunt werken.

Maar dat is nog niet alles …

Voor een beperkte tijd heb ik besloten om je ook toegang te geven tot lifetime updates voor de online leeromgeving en ook het ontwerpthema. Dus daar heb je dus geen kosten meer aan! En dat is mega!

Tot slot geef ik je ook 6 maanden toegang tot mijn ontwikkel en lanceerprogramma ‘Lanceer met gemak jouw online cursus in 4 stappen’.

Dit pakket (Pakket 1 Start) kost doorgaans €1195 en biedt niet eens de lifetime deals!

Tijdelijke Mega Aanbieding

Complete online leeromgeving met webshop.

  • Bouw leeromgeving op nieuw (sub)domein
  • In jouw huisstijlkleuren
  • Koppeling met webshop en Mollie
  • Plaatsing lesstof (tekst en video) 1 cursus, maximaal 10 lessen
  • Lifetime toegang tot updates software online leeromgeving
  • Lifetime toegang tot updates ontwerpthema

  • Inclusief instructie, ondersteuning en excellente nazorg
  • Gratis toegang ontwikkel en lanceerprogramma Lanceer Jouw Cursus (t.w.v. €369)

€975 ex. btw

Wees er snel bij! Ik bied deze aanbieding maar voor zeer korte tijd. Voor je het weet is hij zo weer weg! [Deze aanbieding is inmiddels verlopen]

Maak direct een afspraak voor jouw persoonlijke aanbieding

Wil je meer weten of direct een afspraak plannen om het in gang te zetten? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

    Categorieën: Aanbieding.